Skin care apa yang bgus untuk ibu mengandong

Dh masuk 15 minggu dh tapi mcm mcm dh coba skin care ttp tk ada pulih mkin bnyk jerawat stress sangat tngok muka sendiri rasa nagis pun ada juga tengok muka ni

3 Balas

sy masa mengandung anak frst mmg teruk jerawat. sampai semua org tegur kenapa muka. sy jawab je sbb alahan mengandung.. skincare sy buat mcm biasa je. lepas tu hampir2 nak bersalin dan lepas bersalin slow2 hilang sendiri.. lepas bersalin plg terkejut mmg x ada jerawat dah.

normal sis perubahan hormon masa mengandung. saya memang tak guna apa² skincare setiap kali mengandung. lama² jerawat, kulit minyak/kusam/kering akan ok sendiri

4mo ago

Risau pula tk pakai skrin care sbb makin teruk jadi nya klau tk pkai langsung