hb saya sgt low...

Apa ptt sy buat utk naikkan bacaan HB sy.....iron tablet dh mkn tp kerap muntah dan rasa besi sgt kuat...doc tukar kpd iberet tp cara pengambilan 1jam slpas makan utk elak muntah... Tp bacaan masih xnaik2..

2 Balas

Tips naikkan hb: 1. Amalkan minum pati delima stiap pagi 2. Makan bnyak buah jambu batu 3. Elakkan pengambilan kafein berlebihan Cuba amalkan 3 ni secara konsisten dlu, in shaa allah nmpak kesan nnt.

dkt profile sy ade link info utk naik kn hb.. baca la.. 😊