Saya 26mnggu..tp hb xnaik2...bley x suggestkn kt sy mknan ap yg bley mkn untuk naikkan hb..

Sy mkn iberet..tp xnaik p0n..

1 Balas

Saya plak skrg dah 27 mggu, smlm chekcup alhamdulillah hb saya naik dari 10.2 ke 11.1 , saya cuba amalkan makan anggur hitam lepastu minum air delima malam2. Alhamdulillah menjadi, kalau tak selama ni saya consume jambu batu ptg2 makan tak menjadi hb saya tak naik2 maintain 10 lebih je. Smlm naik sikit alhamdulillah syukur🤲🏻 sis cuba lah mcm saya buat mana tau okay dgn sis👍🏻