Smlm scan untk ke2 sblm wat buku merah.. 8w 3d..tetapi klinik trus refer sepital.. Sbb tak nampak ap

Apa perasaan korg?

8 Balas

pernah terjadi pada saya. tawakal saja sbb rezeki tu dari Allah, selepas berkali kali ke hospital dan tunggu dgn hrapn nnti nampak baby. akhirnya ggur juga tumpah darah. blighted ovum, kandungan kosong

3y ago

Ya ke.. Sy da dgr doc ckp.. Mybe kandungan luar rahim.. Trus down.. Trus bhnti bhrap.. Sbb doc kta tgk lg 2 week.. Lau rse xselesa sruh g scan.. Tu je jawapan doc

tunggu kandungan 3bulan lebih camtu baru scan lagi, ipar sya pun mcm sis tak nmpak apa² pastu doc ckp Ngandung kosong tpi ipar sya biarkan je tunggu 3bulan lebih dia scan haaa baru nmpak baby

Sabar ye.. Sy pun prnh. Dan msa tu sy mgalami spotting. Refer hospital trus.

Perasaan berdebar lah. Cuba tenangkan diri ya puan. Moga semua baik belaka.

3y ago

Sy nasihat kn buat ujian drh utk kesan kehamilan... Jika blm nmpk bykkn bsabar

Mungkin sbb proses lekat tu lambat, boleh jadi tak nampak lagi

3y ago

Aminn

Takut pulak dengar mcm tu... Mesti kne scan bawah...

3y ago

Da scan bwah . Tp masih xnmpk pe2.. Doc sruh tgk lg 2week

try pi klinik swasta plak sis

insyaallah doa baik2 ya