Scan pertama 8w nampak kantung dan baby repeat scan 10w tak nampak baby.

As salam . Saya nk bertanya waktu 8w saya scan nampak kantung dan baby .. heartbeat nampak tapi kurang jelas. Jadi kena repeat after 2weeks tapi bila saya scan 10w doktor cakap tak nampak baby.. untuk pengetahuan klinik yang saya pergi tu tak sama.. 8w klinik lain then 10w klinik lain.. ada tak pengalaman mcm saya..? #firstbaby

2 Balas

try pegi tempat yg lebih bagus. kadang2 mesin scan tu setiap klinik tak sama. sbb pernah jadi mcm tu

Sis minum susu anmum utk bg baby cepat besar dlm perut.