air gula ?

apa perasaan ibu2 yg kena telan air gula ni yee ?apa rasa dia ?risau gila ni sebab first time kena minum ..dulu anak first tak kena ,sekarang umur dah 25 ke atas dah kena minum ..next month 7bulan baru kena minum ?

70 Balas

Manis yakkmatt.. so tipsnya make sure puasa betul2,start dr jam 12 tgh mlm jgn mkn or minum.apa2,so bila perut rasa lapar n tekak rasa kering2 sikit InshaaAllah laju je bila meneguk nnti..gud luck🤗