air gula ?

apa perasaan ibu2 yg kena telan air gula ni yee ?apa rasa dia ?risau gila ni sebab first time kena minum ..dulu anak first tak kena ,sekarang umur dah 25 ke atas dah kena minum ..next month 7bulan baru kena minum ?

70 Balas

Sy minum blackcurrent flavor.. So far xmuak lah sbb ada rasa.. Mcm minum air anggur terlebih gula je 😂 minum kt KK sy muntah sbb plain air gula. So sy g minum kt swasta then bawak result tu pergi KK 😂

5y ago

Haah blh je wak. Ckp dh minum air gula kt swasta n ada bawak result. So diorang guna result tu je nanti 😊