Minum air gula

Apa perasaan anda semua bila minum air gula. Share sikit. Baru first time nak kena minum air gula risau pula rasanya ??

61 Balas

Sebenarnya kalau sis xde alahan loya2, ok je rasa air gula tu. Yg perit tu bila org yg ada alahan loya2, muntah2. Sebab minum trlalu byk dlm keadaan perut kosong. That's why kadang2 nurse tnya dlu ada alahan apa2 tak sblum bg tarikh minum air gula. Klu termuntah, kena repeat balik hari lain.