esok first time minum gula

Esok first time minum air gula.. lps minum air gula boleh mkn ke? 19week.

6 Balas

Dekat tempat saya sejak pkp ni dah masuk kk tak boleh keluar, so kalau nak minum apa2 kena bawa siap2 sebelum masuk.. Tapi makan memang tak boleh until 2jam lepas amik darah kali kedua, baru boleh balik keluar dari kk then dah boleh nak makan ke minum semua..

Boleh makan selepas minum air gula. Lepas tu rehat 2 jam ambik darah. Lepas tu blh makan. Jaga2 tau kak, air gula ni x sedap😂😂 sy dulu nak muntah minum air gula😂 tp kalau ade perisa oren baru rase ok sikit😂

Ambik darah dulu. Lepas tu minum air gula. Kena puasa 2 jam lagi sebelum ambik darah Kali ke dua. Lepas tu baru boleh makan

Boleh makan. Tapi lepas 2 jam. 2 jam lepas minum air gula nurse ambil darah. Boleh makan kalau dah selesai

Puasa dlu.. ambil drh pstu mnum air gula.. reht 2 jam ambil lgi drh.. bru bole mkn

2 jam lpas minum aiq gula bru dpt mkn.. Minum boleh..