Minum air gula

Apa perasaan anda semua bila minum air gula. Share sikit. Baru first time nak kena minum air gula risau pula rasanya ??

61 Balas

Manis yg amat hu..hu..lps minum rasa cam nak muntah..terus masuk kereta n baring..nak balik klinik jauh pulak..sbb 2 jam lps tu nak chek balik..hu..hu..skrg gdm on diet..tiap2 dua minggu sekali kena buat bsp..bertabah la sampai nak bersalin nanti..now baru 24 weeks..

Baru pagi tadi repeat minum. Yg first muntah sbb tak tahan lah manis air tu. Tadi Alhamdulillah ok. Tapi hampir2 juga nak muntah. Hahaha lepas je amek darah kali ke dua terussss muntah semua ??

Sy 3kali mnum air gula..sebab berat naik mendadak?2mggu naik 3kilo..doktor risau kencing manis..tpi bila result keluar smuanya ok..tp tula tk lalu mnum air gula tu?

Sekali nafas ja lepas keluar tu trus minum air masak tapi lepas besalin hari tu kena flavour oren terus rasa nak muntah pening semua ada bagi saya better yg ori dr oren

sedap je air gula tu bagi sy. takde masalah la..janji sis minum slow2.. bukannya nurse minta minum skali teguk.. minum kalau boleh slow2 . take time. tu saja

Ms sy minum mmg terasa mns tu mmg x leh terima.minum pun ambik ms lme nk hbskan air gula tu..bg org yg suka mns mgkin biasa je.tp sy mmg x suka mns2

Ok je. Mcm minum air manis biasa cuma ni manis dia terlebih kaw cam tu la. Kalau minum jgn sekali teguk boleh pening oiii ? minum sikit2 je

Takde perasaan sis, minum je jgn fikir apa².. jgn tgk kiri kanan. Minum sekali hadap je.. klu igt balikk, hala halaaaaaaa takmooo dah??

Alhamdulillah td lepas dgn bantuan nurse...hihi..4kali jgk minum..sbb x leh skli jaln.. Bismillah ngn selawat..alhamdulillah x ada ape2..

dgr dari mulut orang mcm teruk sangat, tapi okay je. cuma lekat kat lelangit atas tu hahaha mcm nak bwerkk tapi lama lama okayy ?