Minum air gula

Apa perasaan anda semua bila minum air gula. Share sikit. Baru first time nak kena minum air gula risau pula rasanya ??

61 Balas

Mula mula ingatkan tak ok sebab ramai yang cakap macam tu tapi bila dah minum ok je..dapat pulak yang suam suam lagi..huhu..dapat yang original flavour?..rasa sikit dulu then minum dan minum sampai habis..takde minum air kosong pun sebab tanye nurse nurse kata tak boleh jugak sebab takut ganggu jugak result dia..then habis minum , settle?