Minum air gula

Apa perasaan anda semua bila minum air gula. Share sikit. Baru first time nak kena minum air gula risau pula rasanya ??

61 Balas

Sye dapat minum air gula berperisa oren dalam segelas plastik tinggi macam kat kedai makan tu. 1st tegukan niat nak minum sampai habis tapi sebab gula dia rasa melekat pada tekak. Terpaksa stop. 2, 3 tegukan dah abis. Minum abis tak sampai 10 minit. Malam sebelum dah kena puasa pukul 10 malam. Mesti boleh minum sebab esok pagi tu haus. Hehe