Minum air gula

Apa perasaan anda semua bila minum air gula. Share sikit. Baru first time nak kena minum air gula risau pula rasanya ??

61 Balas

Tips sy buat.. Pandang dinding. . Minum sekali teguk.. . Tarik nafas dalam2.. Tp sy xleh skli.. Sbb byk.. Dah suku.. Bnti.. Tarik nafas lagi.. Baru sambung.. Sy stnby asam bt kemam lps minum.. Bt rasa2 je.. Jgn mkn asam tu dgn byk plk.. Huhuhu.. Nk elak mabuk je.. Xpun mnyk angin.. Alhamdulilah ok je.. Appun mindset.. 😍