Minum air gula

Apa perasaan anda semua bila minum air gula. Share sikit. Baru first time nak kena minum air gula risau pula rasanya ??

61 Balas

Mula-mula perasaan nervous tu hilang sekejap sebab kakak ipar cerita dia minum air gula berperisa oren & pakai cawan kecik je..tapi rupa-rupanya setiap klinik lain cara pemberiannya. Saya dapat air gula original, macam air gula yang dijual kat pasar malam, dan dalam 1 gelas plastik yang tinggi. Rasanya ya Allah..lepas tu tak dibenarkan balik rumah so dudukla kt klinik tu selama 2 jam. Saya pening kepala selama 2 jam kat situ..nasib baik tak muntah..kalau tak kena minum balik 🤢.