curang

Apa pandangan korang bila suami kerap kali kantoi curang.. apa yg korang akan buat.. sy seorng ibu.. anak 2, dan suri rumah sepenuh masa. Nak berkerja pun suami tak beri izin, tapi dia sering kali ade skandal kat luar.

10 Balas

Rase nye mmg sakit hati .. harap sis kuat .. kalo tak boleh berbincang minta kaunseling pada yg pakar (pejabat agama) .... better sis cari kerja supaya nanty sis boleh bersedia kalo suami tinggalkan sis..

5y ago

InsyaAllah sy cuba sis