Suami yang curang

Suami curang...mak tak halal kan susu dunia akhirat klau saya ikut suami ..ape nak buat ...

1 Balas

Erm? Dah jadi berbelah bagi antara suami dan mak. Awak kena bertenang sebelum buat keputusan. Memang ambil masa. Cakap dgn mak yg awak ambil masa utk selesaikan hal awak dgn suami. Jangan bebankan mak awak. Just minta maaf dgn mak awak dan cakap baik2 lemah lembut dgn mak, sbg seorang ibu, mak doakan yg terbaik untuk anak. Awak kena tegas dlm keputusan, OK. dapatkan nasihat drpd org yg betul; kaunselor keluarga, perundingcara, wali awak; bapa/ datuk/ adik beradik lelaki/ pakcik moga semuanya dipermudahkan