curang

Apa pandangan korang bila suami kerap kali kantoi curang.. apa yg korang akan buat.. sy seorng ibu.. anak 2, dan suri rumah sepenuh masa. Nak berkerja pun suami tak beri izin, tapi dia sering kali ade skandal kat luar.

10 Balas

Sya pn dh brkali2 lalui hal ni.. sekali dua tu boleh la tegur,klau dh tgur mmg begaduh la jwbnyer 😌 sya tgh mgndung 8 bulan ..suami asyik sibuk dgn hal sndiri mcm org BUJANG. Sya kuat utk baby je :) Berumah tanpa tangga

5y ago

Kesian ..sis sabar ye .. dia byk2 utk suami ..supaya berubah ..