Sesi Tanya Pakar bersama Dr. Tan Chee Hoe, Pakar Perbidanan & Sakit Puan (O&G), Beacon Hospital

'Apa itu kanser ovari? Adakah kanser itu membahayakan kesihatan jika dapat dikesan pada peringkat awal? Macam mana untuk mencegah daripada kanser ovari berlaku?' Tanya semua persoalan anda dengan pakar yang khas kami bawakan kepada anda iaitu Dr. Tan Chee Hoe, Pakar Perbidanan & Sakit Puan (O&G), dari Beacon Hospital pada 27 Mei 2021, hari Khamis jam 3 petang untuk dapatkan jawapan yang telus daripada pakar. *NOTA : Segala soalan yang ditanya luar daripada topik dan waktu yang ditetapkan akan dipadam atau tidak dijawab.

Sesi Tanya Pakar bersama Dr. Tan Chee Hoe, Pakar Perbidanan & Sakit Puan (O&G), Beacon Hospital
33 Balas

selamat pagi doctor..saya Ada kekeliruan disini..pada pagi selasa 25/5 saya buat pregnancy test..Dan keluar 1 line.tapi pada 27/5saya check balik saya puye pregnancy test ada 2 line..Dan saya Ada sakit Dan lenguh pada pigag Dan cramp2 pada bahagian ari2 saya..itu kira pregnant ke..untuk kepastian boleh ke saya terus pergi klinik untuk double check terus sama ada saya pregnant atau tidak..saya bersalin secara czer Dan anak s tahun 5 bulan

3y ago

Alternatif anda boleh melakukan ultrasound pelvis, kerana anda hamil sudah 9 minggu mengandung. Lebih baik ada temujanji dengan gynae, pastikan bayi berada di dalam rahim.