tanda- tanda preggy

Can anyone share the signs of pregnancy that you guys had experienced ???!

12 Balas

Mcm saya dlu..awl2 preggy bdn asyk penat je..rs nk tdo... Lepas tu chck..tgk peknen..😂ingtkn sbb penat buat kje umh mengemas sbb br pindah ..nk2 ms.tu br je sebulan nikah.. tgk2 preggy..selain tu..rs sakit dkt payudara.. n bile bau org msk or menggoreng rs mcm nk muntah..tu yg sy alami memula dlu😉✌..mcm orglen sy xpsti..sbb lain lain org ianya berbeza.. hope ur wish be come true mem...aamiin..

5y ago

Most wlcme 😘

Payudara berurat 😂 saya xde rasa apa2 simptom sperti alahan. Macam biasa je. Simptom ni tak semua orang rasa 🤗. Tapi yang paling ketara, perubahan pada payudara

jgn tlmpau stress fkir psl nk prggy sis.. cuba enjoi sj dulu.. sbb makin nk berusaha makin susa nk lekat , yg pntg usaha n doa..

5y ago

😊👍

I setiap bulan makan elok he and badan pun Naik... Tapi period gak 😭... Harap bulan depan Tak period and lekat terus

Hi dear. How old is your pregnancy ya? The signs and symptoms depend on your age of pregnancy dear ☺️

5y ago

My first period on 11/9 ... 4 days period..then end on 14/9

Setakat ni Saya Ada rasa cramping je.. hmm Tak sure tu symptoms pregnant or period

5y ago

Same here sis

Ok pagi but nausea at night (I thought I was just tired /stressed from work) haha

Sign bdn seram sejuk tetibe. Mcm demam x demam..

Org lain2 pengalaman lain2. Hahaha

Sakit breast n cramp perut