pregnancy symtoms

hi, anyone yg period irregular boleh tak share any pregnancy symtoms ? before you guys know that you are pregnant..tq

13 Balas

Symptoms I masa awal pregnant sama je mcm nak period. Lenguh satu badan, tetek sakit, pinggang sakit, cepat penat, nak tidur je. Tak expect pape but pelik kenapa tak period lagi. End up sampai 2 bulan x period. Which is common la sbb dah byk kali camtu. Tak buat upt pun sbb xnk mengharap cuz before this pernah 2 kali x dtg period 2 bulan. Check upt negative. Pergi klinik, mintak doc ubat period. Doc suruh scan dulu. Nahhh dah 8 weeks rupanya. 😂 Now dah 38 weeks. Doakan urusan bersalin di permudahkan. 😘

Sy last period 9 hari n sakit senggugut dari hri prtama sampai hari yg ke-9 tu.. pastu breast membengkak n rasa sakit memanjang.. n then the next month sebulan lbih xdtg period, tiba2 sensitif ngan bau belacan n daging ayam pun lngsung xdapat masuk tekak, mkn vege saje sblum tergerak hati nak cek UPT.. lpas cek, positif.. g klinik nurse ckp dh 5weeks pregnant.. 😊

Takda sebarang simptom pelik. Boleh tahu pregnant sbab memang jenis track hari subur, jadi senang nak tahu proses persenyawaan tu berjaya atau tidak. Tak penah berharap pda simptom sbb simptom ni kdang nak period pun sama, penyakit lain pun ada yg lbih kurang sama simptom..

Hi I have irregular period too.. my symptom when I'm 5wks before my pregnancy test are feeling sleepy, hard to sleep, craving, feel very hot, cramp like period pain.. And the funny part is I dream of being pregnant.. and that makes me take the test..

Sakit pinggang (macam nak period), mimpi pregnant & melahirkan & suami perangai pelik😅 teringin sangat nak makan aiskrim mcd walaupun sebelum ni takde lah dia suka sangat.

-breast rasa bengkak -jantung degup laju -suka bau rambut suami (tabiat pelik) -tak boleh telan nasi -pening2 -pinggang rasa cm nk patah -mengidam mcm2 -suka mangga muda

Rase penat . .😁 Btw sye pregnant 8week alahan Masih Tak de lagi. .

Sy period langsung tak teratur. 3 bulan prgnat baru tahu. Sbb loya pepagi 😅

Rasa cepat penat Jantung degup laju Perut ase penuh wlaupom mkan sikit je

Cepat penat, breast sakit, rse cramp mcm senggugut