tanda- tanda preggy

Can anyone share the signs of pregnancy that you guys had experienced ???!

12 Balas

Mcm saya dlu..awl2 preggy bdn asyk penat je..rs nk tdo... Lepas tu chck..tgk peknen..😂ingtkn sbb penat buat kje umh mengemas sbb br pindah ..nk2 ms.tu br je sebulan nikah.. tgk2 preggy..selain tu..rs sakit dkt payudara.. n bile bau org msk or menggoreng rs mcm nk muntah..tu yg sy alami memula dlu😉✌..mcm orglen sy xpsti..sbb lain lain org ianya berbeza.. hope ur wish be come true mem...aamiin..

5y ago

Most wlcme 😘