due date

Anyone same due with me 18-08-2019 ??

15 Balas

during my 1st KK visit, my due date was 18.08(our 1st anniversary btw) but then after scan, it got delayed to 28th😂

🙋‍♀️sama macam saya..tp doc cakap maybe keluar awal sebab ada kes bleeding dan kencing manis 😅

5y ago

kencing manis sy kena buat bsp..kena kawal makan la..jgn smpai tak makan

Due dari kk sy 13/8 sis..😄..tapi pi detail scan 4d die makin awal pulak 8/8 ikut saiz baby..😅

5y ago

Tq

hai ...my due is 16-08-2019.. hehe..dekat2 date 😍

5y ago

Ada hr2 yg puasa..ada yg tak, klu baby kurang aktif dn perut byk mengeras..sy berbuka je. riso kt baby

My wife is due date 12/8 ni...bulan yg sama lah..

Scan ptama 8/8 scan kdua 6/8 hehehe

xlama dah la.. next month dh jun..

wow.. it's coming soon! congrats!

😍 i like the numberrrr