counting Days

Anyone due same with me? Dah ada tanda2 ker? #39weeks

7 Balas

Dulu i smpi 40weeks2days ..xde kua tnda pape pon . Tp msuk day yg ke 3 trus contraction. G hspital jln da buka 6cm. Kol 3pg sakit bersalin kol 8pg.. hrp urusan awk tuk bersalin pon dpermudhkn ya.

Sama sis.. Belom ada tanda2 lagi sis.. Tapi pagi ni adik beradik ckp muka i dh bengkak.. Haha mintak2 petanda baik.. 💪💪💪Semoga kita sama2 dipermudahkan melahirkan ya sis.. Due 6.6

5y ago

Kannn.. Semoga dipermudah kan semua.. How do you feel today☺️☺️mummy semua puasa ke tu.. Sy puasa, semlm x... Rini dok buat kuih raya... Dlm hati cepat lah bersalin.. 😆😆😆

Sy 39 dh indiuce utk bersalin awal,spatutnya 2.6.2019..tp 27.5.2019 sy dh admit n bersalin...x de tanda apa2 pun.

5y ago

Sakit tak??

Me due on 10/6. Sekarang week 38 hari ke-4. Xada apa² tanda lagi. Huhu semua org ckp perut besar sgt mcm kembar.

5y ago

I due 11/6. First baby. Sekarang kerap rasa sakit kat celah kelengkang and pinggang. Perut mengeras tp tak lama and tak sakit. Normal ke tu eh?

All the best and congrats! 💪🏻

good luck sis.

good luck sis