Finally!

Alhamdulillah! Finally dh selamat bsalin baby boy 2.6kg. 16 may 2019. Anyone here same delivery date with me??

56 Balas

alhamdulillah tahniah sis.. sy date 15hb and baby 3.0kg.. kite beza sehari je.. 🤭🤭 tahniah tau dear.. 😘

alhamdulillah ..congrat selamat berpntang . kcik je bby awak . saye due 26 . beza 10hari 😉

tahniah sis.. slmat berpantang.. tk sbar ny nk bslin.. hehe sya msih 17week

Alhamdulillah, tahniah sis. Semoga baby membesar dgn sihat hendaknye.

Xsama tarikh tapi sama weight n baby boy mac hari tu. hehe congrats

Alhamdulillah.. Saya bersalin 15hb.. Sehari awal dari awak 😊

Alhamdulillah, congratulations.... selamat berpantang dear

tahniah..selamat berpantang..rindu bau baby..😊

Tahniah sis. Doakan sy cepat2 dapat baby jugak 🙂

tahniah & selamat berpantang 😊😊😊