prolonged jaundice

hi, ada x kat sini yg experience prolonged jaundice?

2 Balas

ank sy jaundice sy bagi susu similac stage 1. start kuning 167 turun 156 lpstu naik 157. sy pun try similac stage 1 alhamdulillah turun 146 turun lagi 103 & harini 63. Alhamdulillah, ni nurse sendiri suggest kan utk try susu tuu. masatu dia pun bersalin & duduk katil sebelah katil kawan sy. lepas turun harini dh xyah pergi klinik dah & sy sambung balik bagi susu badan 🥰

🙋🏻‍♀️Anak saya prolonged jaundice 2 bulan. Pernah admit ward 3D2N. Masa admit tu usia anak 7 hari. Waktu ni saya follow advice paed je. Kerapkan penyusuan setiap 1-2 jam. Itu je.