Susu Badan

Hi. anyone ada tips nak banyakkan susu badan tak? anak dah umur 1yr tapi still banyak menyusu. taknak formula even waktu lapar sangat pun. dah try kurma, tak jalan. minum susu, tak jadi. minum kurma cina, tak sesuai (saya yg masuk angin), makan durian takjadi apa, makan pil pun takjalan. ada idea takkkk? waktu kerja kalau pam boleh dapat 1.5oz - 2oz je. untuk pengetahuan, stok susu sepatutnya cukup. tapi haritu balik kpg, peti ais rosak (takpasti mcm mana boleh rosak). jadi… semua stok dah basi 😭

2 Balas

kalau dah cuba semua pemakanan/minuman tapi masih tak ada/kurang perubahan, sis cuba pula buat 2 kali power pumping. 1 semasa/selepas lunch, 1 lagi malam sebelum tido atau 2 pagi. emosi pun kena jaga. masa pam tu sis tengok la video atau cerita yg buat sis gelak/happy.

try horlick