Inject Depo

Anyone ada pengalaman pakai perancang Depo tak? Nak tanya, possibility pregnant tu berapa percent? And sambil cucuk ada using others 'safety' tak like condom atau kaedah inzal?

2 Balas

hi sis. sya pernah guna inject depo. lain org lain side effects. tapi utk saya pula, memang x sesuai sebab lepas ambil injection tu, selama bbrpa bulan bleeding sedikit2 stiap hari so sya kena pakai pad utk bbrpa bulan tu. dan lps x ambil perancang tu suda, ambil masa bbrpa bulan juga utk period kmbali macam biasa . tpi itu pengalaman saya la. sya dgar ada ssetengah orang lalui benda sama juga.