#Firsttime

Hai ! Nak tanyalah saya baru cucuk depo tak de lah baru dah already 2 weeks & suami ajak bersama , if suami tak pakai condom boleh pregnant ke ? Saya takut , saya suruh suami pakai condom even saya dah cucuk depo 😭

4 Balas

sy pernah baca post dlm ni juga ibu tu cucuk depo termengandung lagi . tak pasti la tempoh dia cucuk tu dah berapa lama. sis try la cari post pasal cucuk depo dlm ni.

Setahu sy cucuk depo cover 100%.. cuma masa sy cucuk awl2 tu, doc ckp seminggu kena pki condom dlu..sbb baru cucuk katanya..

jgn harap sgt dgn perancang ni. kena double protection..

kemungkinan tu ada. better double protection.