ubat tambah hb (4/9/19)

antara zincofer, obimin dan iberet . mana lebih cepat naik hb?

2 Balas

Sy sesuai obimin yg lain sy mesti muntah tapiii dr kata obimin dos rendah so hb sy slow naiknye, so nak taknk sy telan jugak zincofer tu tapi mmg makan time bila mata betul2 dh ngantok, baru sy makan Selagi tak tido mmg bergelodak perut dan akan muntah 😅

5y ago

Sama laaa, iberet pun tak okay tapi klu zincofer cepat jugak la hb sy naik😂

Semua sama je rasanya. Tapi depends pada orang. Ada orang tak boleh makan zincofer, nurse bagi obimin. Ada orang tak boleh makan obimin, nurse bagi iberet. Pil tu dah termasuk semua vitamin2 penting

5y ago

Ya..betul tue. kandungan sama cuma dos berbeza . . Ikut kesesuaian badan..