ubat

Salam semua..nak tanye tentang ubat zincofer,obimin n iberet..mane yang lebih ok n cantikkan hb..hari ni saya chekup..hb trun lak 10.2..

2 Balas

Hi momies. Hb i masa 1st trimester 8.6 naik sedikit sedikit I ambil maltofer pagi, after lunch ambil obimin plus. Sekarang dah 11 I'm in 2nd trimester

Wslm.. iberet.. tp atas org juga penerimaannya.. kena consult doc dlu..

5y ago

Ye.. xboleh tukar mcm tu je.. sy dlu mmg sy yg consume drp awal pregnant n doc suh proceed je..