Kehamilan Jarak Dekat

Ank first sy 1thun 9bulan Dan skrang sy pregnant lg.. Usia kndungn 9weeks.. First czer.. Dan sy nk tnya adakah second baby ni kne czer jgk? Ada x mommy yg mcm sy.. Stress sbb doc Mrah td.. Nurse ok je

4 Balas

pglmn sy jrk ngan ank 1st 3 thun ceaser, nak jg la merasa normal.... tp 2nd pun ceaser jg ,mslhnya bby dh trbrk dlm prut ...nak x nak ceaser jga la.... x rezeki nk brnk norml.. tp alhmdulillah Allah dh bg sepasang.. harap awk dpt brnk normal n dprmudahkan segala urusan shingga bersalin nnt.. aaamiin

3y ago

alhamdulillah