Czer kali ke dua

Assalamualaikum mommy, td nurse call , dia lupa nk bagi surat untuk jumpa doktor nak check parut czer ..Yg saya buntu Skrang ni tdi nurse ckp perlu jumpa doktor ,takut kena czer pulak untuk anak second ni..mudah nak booking bilik bedah. Skrang ni Sy xde ape2 masaaalah pun ..ogtt pun okey.parut czer pun okey xde sakit ke ape.. btw Sy jarak anak first 3 tahun lebih..Skrang ni Sy 28 weeks..Kene jumpa doktor 32 weeks.. Masalahnya xboleh ke Sy nk cuba beranak normal..😔 knp perlu nk booking bilik bedah awal2..Sy JDI takut..JDI berdebar debar dari tadi LGI..Sy nk cuba bersalin normal..sbb Sy masih muda Bru 21 thun..takut kalau Kene czer..hmmmm..JDI MCM xsmngt nk beranak..bila tahu MCM ni.. tertekan Sy..

2 Balas

kalau prev bersalin czer, mmg kena check parut. nanti boleh tanya doc, ada chance tak untuk bersalin normal. apa apa minta pendapat dan saranan doc.

sy bersalin gov ..xpela Sy Skrang JDI berdebar lagi ..xtau knp ..cuba tenang kan hati ni ..doa dan zikir