Sape ii tlg respon saya 🙏🏼🥲

Sy pregnant ank ketiga , ank first n second czer , n yg first meninggal . Ank second setahun 2 bulan , dan sy pregnant 13w skrang . Mmg sy xmbik prancang ap ii sbb rncang sdri . Xbuka buku lg sbb tktau nk jwb ap nanti . Takut emosi xkuat nk hadap mulut nurse n doktor . Dlm msa 4 tahun sy brnak 3 org . Hmm . Celaru … ad ke yg lmbt buka buku ? Dlm 5 6 bln bru bukak . Tp tetap scan kt swasta . Hmmm #pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

yup sis better awak gie klinik in shaa allah dokte nd nurse tak marah macam saya anak sulong emergency csec , now umur dia 2 tahun 5 bulan . anak kedua pun emergency csec umur dia setahun enam bulan nd sekarang saya preggy anak ketiga 17 minggu . alhamdulillah nurse nd dokte tak marah cuma dia pesan kena jaga betul betul

Kalau czer, tak silap saya, doc kena check luka czer tu dan condition awak. Lagi awal lagi bagus, jangan lengah2 kan sampai ke 5-6bulan tu. Buat masa ni jangan fikir dulu apa yang orang nak cakap, fikir baby.