Serah diri untk czer

Sy kne serah diri 12/3 ni untuk czer sbb bby besar ank first,,sy dah start fikir mcm2 dh sbb takut xde pngalaman lgi..ade x yg pernah kne mcm sy?

2 Balas

sy serah diri utk ank no 2 sbb bby besar. dtg daftar wad...kebetulan wad tak ramai org..jd selesa sikit. mlm tu dh mula puasa smpai waktu prosedur. waktu prosedur bgantung, kdg on time kdg jd lewat sbb ada kes emergency.

2mo ago

hospital gov xblh teman. tp blh tgu dkt luar bilik OT. nanti sblm tolak OT misi akn suruh call suami utk ambil brg2 ibu dkt wad. awk blh tanya dktr anggaran pkul brp prosedur awk..so suami blh standby.

Berapa berat baby awak sis? Saya pun kena serah diri sbb saya gdm on ubat. Doc xbg tarikh lagi dan xtahu blh beranak normal ke tak. Doc bgtahu baby saya besar jugak

2mo ago

dlm 4kg.. doktor suggest czer sbb risiko dkt bby ngn ibu,tmbah2 sy ank first..sy doktr bagi tarikh czer ikut due sy..tp klau ada tanda2 kne cepat2 pegi hspital dktr xbgi bukaan dh bsar bru nk pegi hspital