Kehamilan Jarak Dekat

Ank first sy 1thun 9bulan Dan skrang sy pregnant lg.. Usia kndungn 9weeks.. First czer.. Dan sy nk tnya adakah second baby ni kne czer jgk? Ada x mommy yg mcm sy.. Stress sbb doc Mrah td.. Nurse ok je

4 Balas

pglmn sy jrk ngan ank 1st 3 thun ceaser, nak jg la merasa normal.... tp 2nd pun ceaser jg ,mslhnya bby dh trbrk dlm prut ...nak x nak ceaser jga la.... x rezeki nk brnk norml.. tp alhmdulillah Allah dh bg sepasang.. harap awk dpt brnk normal n dprmudahkan segala urusan shingga bersalin nnt.. aaamiin

3y ago

alhamdulillah

Klau boleh normal dc kasi normal. Klau ada masalah bru cz. Tgk juga pada luke cz. Takut yg dlm ta baik lagi ☺️

sy pn tgh mgandung skrg sis..ank kdua...yg sulung czer..sy bharap yg kdua ni dpt merasa bsalin normal..insyaAllah

3y ago

Semoga dipermudahkan sis

Ikut keadaan sis.. klau ada mslh.. bru czer..