czer ank kedua

Hai semua.. Nk tanya sape ank pertama czer.. Ank kedua pon dpt czer jgk.. Sy skrang pregnant ank kedua.. Sy hrp ank Kedua dpt czer jgk la.. Seram plak nk beranak normal.. Sebab yg pertama tu teran xlepas tu yg kena czer..

2 Balas

😅 Rasanya akan c-sect kalau hanya berlaku komplikasi atau terdapat masalah pada ibu dan anak. Ibu, bersalin tak pernah nya mudah. Baik c-sect atau normal. Yang penting kita jaga kesihatan selepas bersalin. Kalau jarak anak pertama dan kedua jauh, tak de masalah kalau bersalin normal (dengan nasihat doktor). Jarang lah doktor buat c-sect kalau ibu tak nak sakit bersalin normal. Pada saya, normal lebih nikmat berbanding c-sect.

Klau czer bnyk kli nt dah xboleh beranak . Mksimum 3 kli czer . Mcm kak ipar sy tiga2 czer sbb semua ank dia besar2 time lahir . Skrg da ttup kilang .