Hai mummies,anak baru 1y5m masih bf,dlm ms yg sma mak nya sudah mngndung 1m5,nk lpskn ank bf cm ne?

Ank bf + prengnt

1 Balas

boleh slow2 pujuk dia bgtau dia nk dpat adik. dia xboleh susu dh. sis gantikan dengan susu full cream ke dalam sajian makanan harian dia. if nk cuba formula milk pun tksalah. terpulang😊sbb ank sy xnk fm. so sy bg dia mnum susu kotak fcream je. dlm masa sama klu nk cuba petua2 kg nk bg dia xnk bf pun boleh. sy yg paling bekesan letak limau dkat nipple. n sy ckp sakit. dia rasa masam2 trus tknak☺