anak xnak susu badan .

Tumpang tanya . Ada sesiapa yg bpengalaman ank xnk diret bf ? Ni ank ke 5 dan 1st time ank xnk susu badan . Tolong . Mcmn nk bg ank diret bf.. ?

2 Balas

anak sye 4..4org tu sume xnak bf sye.. sedih Allah je tau.. tp xpe laa.. nak buat mcm mane.. sye pam je.. stakat mane yg boleh n bg dlm botol.. mmg sedih tgk org lain susukan anak die.. tp mngkin ade hikmah utk sye... puan hanya sorang je yg xnak.. sye 4 tu semua xnak... insyaAllah Allah permudahkan kite... aamin

Mungkin kena cuba pujuk lama sikit