Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6174 Balas

hi semua, nk tnya klu nk scan kandungan bt pertama kali..klinik swasta mana yg bagus di kajang, ya? tq

24w6d , nak masuk 25w .. Woww alhamdulillah perkembangan yg terbaik .. Itk ank yg ke 2 😍

33weeks anak first . Tak sabaq dan takot pon ada 😰 doakan saya semoga dipermudahkan . Amiinnn2 ...

Saya nak tanya lah, saya check upt 1line, tapi dah hmpir sebulan payudara keluar susu.. kenapa ye?

5y ago

Saya Ada pengalaman kluar air susu ,tp Masa tu saya tgh pregnant 8 bln .. Utk kes sis ni ,baik sis rujuk doktor ..

Sebenarnya dah 6 week tp kandungan xmenjadi...semoga ada rezeki saya lg lps ni...aamiinnn

4 week 6hari...blm nak scan lagi blm nak cek prgi klinik...rasa ny lgi awal...yg ni baby ke-2 saya

10/4/2020 Jumaat.. G klinik check.Alhamdulillah doktor sahkan sy pregnant 5 mggu 😍

3y ago

aikkk 2020? ke 2019?? kalau 2020 sekarang baru 1tahun la ..komen awak ni dah 2tahun berlalu macam pelik pula ayoyoyo

39week 1day. menunggu je hari.. tanda² tak de lg.. anak² sblm ni pun dkt² due bersalin..hihi.

best nye yg dah ade week tu...sy belum ad week lg,tahniah yg bakal bergelar ibu tu

22 minggu smua dh start sakit²..mlm susah nak tido...semoga dpermudahkn smpai bersalin aminn