Week 4

Anda week berapa sekarang ?

Week 4
6174 Balas

26 weeks road to 30 weeks masyaAllah semoga allah permudahkan ..

jangan risau lah .tuhan ada kuatkan semangat jangan banyak fikir

16 week💕💕smga kandungan dlm keadaan baik - baik shaja 💞

33 week 😍.. esok dah masuk 34 week 🥰 .. nervous sangat" ..

15week . Tapi perut still tak nampak .lemak tebaii sangatt 🤣🤣🤣

5y ago

Blm nmpk babykah sis..

Saya jawab bagi pihak isteri 😉 Sekarang minggu ke 6. Alhamdulillah.

5y ago

😉😉 terima kasih. Kamu juga.

Nk masuk 16 minggu ..ya Allah tk terasa ,cptnya masa berlalu ..

2 thun lepas setakat 21 week je lpastu dh xde 😇🧚‍♂️

36 week🤗. seram sejuk dhati hahaa.. doakan sya lancar nnti..

Week 23😍 Semoga baby baik2 aja sampai bersalin nanti..Aaminn