tdk sebut ma ma

Anak sebut ma ma,dia cuma sebut pa pa..

9 Balas

Berapa umur anak? Normal je tu. Anak sy sebut daddy je, mommy or mama tak ada 😂 bila dh lama baru tiba2 sy dgr dia sebut mommy. Excited btl rasa 😂

4y ago

Bru 6 bulan 2 minggu sis.. Dia ada sebut ahhh, ohh sj. Normal ka tu bagi bayi? Tkut2 juga ni

ank sy msa umur 6bulan sebut mama dlu..pstu lma ii sbut papa jew byak...smpai skrg dh 9bulan..sebut papa tp nk kt mama😂😂

Ank sy pon lmbt pngil mama..abah je dr umur 1 tahun..bila dia pndai pngil mama,menitik air mata nie..tharu sgt..

4y ago

ya..dia xsebut maa...baa je masa tu dia byk sebut..

Normal.sis..ank sy lg la..xpggl mak..pggl ayah je..apa2 ayah..nk susu pn ayah..😂😂✌

anak saya dripada mama jd ama. hahaha itu je la sekali dia sebut pastu takdak

Anak saya 9 bulan masih belum pandai sebut apa apa. Ada advice tak ?

Girl or boy? Klu ank girl more ke ayh kot?.. Atau sme ja boy/girl? 🤔

4y ago

Xpe.. xlame lg tu😉 ank sy pn kdg2 ja, ckp sndri 🤭

Normal..xp,kerapkan bercakap dengan anak

hehe normal je