1thn 8bulan

Anak Sya BLM blh FHM apa²..anak Sya cuma sebut pa pa tp ma ma blm prnh sebut,bye² BLM prnh d buatnya..selain tu BLM pandai makan sendiri..KLU dia mhu mkn tu d teriak..

1 Balas

Sama kes mcm anak sy. Semasa usia anak puan, anak sy mampu sebut mama, mamam, air, wow. 😅 sekarang 2thn 3bln tapi perkataan dia sebut ada pertambahan. Perkataan saja. Ayat dia blm boleh buat. Contoh kalau dia minta susu. Dia sebut nenen ja. Bingung.

4y ago

Umur anak sis umur berapa boleh sebut mamam? 6 bulan lebih?anak saya blom dpt sebut mamam, mama, papa pa.. Normal kah tu sis? Cuma dia kuarkn Bunyi ahhhh, ohhh saja skg