anak tak nak makan bubur nasi

Anak saya sudah menjagkau umur 8 bulan lebih. Saya ada cuba buat bubur nasi tapi dia x mahu makan. Hanya nak makan nestum dri nestle tu sja. Ada cara bagaimana nk bagi anak lalu makan bubur nasi

10 Balas

nqk tnyaa kalu cmpur syur2.syur kene rebus dlu kew lpestu baru pengasir balik..kee xpyh

2y ago

Macam mane kalau kita bagi bubur terus, dari start ia makan, bila da besa sikit dia dah tk nak makan nasi? Sebab ape ye?