Makanan baby

Nak tnye la mommy, anak saya 7 bulan dia x mau bubur nasi + aym + sayur saya campurkn sekli nestum bru dia makan, boleh ke mommy saya campurkn bubur nasi ngn nestum

1 Balas

bagi cereal dulu pun ok je sis. cereal bubur perang tu. anak saya pun macam sis juga. 6bulan pertama dah ajar bubur, tapi baby tolak. saya bagi makan cereal je. masuk 7 bulan kadang bagi cereal, kadang saya bagi bubur campur ikan bilis + pakchoy. mula ii banyak kali tolak, lama lama dia makan. skrg dah 11 bulan, dia bedal ja semua

7mo ago

ok faham2, terima kasih puan