Bubur & nasi

Salam semua mumy2 sy nak minta pendapat macam mana cara nak bagi ank mkan nasi..,ank sy sekarang sudah 2y7m tapi masih makan bubur sya sudah cuba pelbagai cara utk bagi dia makan nasi tapi tetap jugak dia menolak..tp alhamdulillah ank saya sihat berat sekarang 21kg melebihi dari yg spatutnya..

3 Balas

Salam. Umur macam tu dah boleh makan nasi macam orang dewasa. Cuba variety nasi cth buat nasi goreng cina. Alhamdulillah berat tu

mungkin dia bosan dengan nasi? makanan lain dah cuba?

dah cuba makanan lain?