Keperluan Barang Baby 6bulan+

Anak saya skrg nak masuk 5bulan. Saya nak beli barang keperluan dia bila nak masuk 6bulan tapi confuse barang apa yg diperlukan. Boleh tolong listkan tak ?

2 Balas

Nothing much for my baby. Blender, steamer, bib and pinggan mangkuk khas untuk makanan dia. Yg tu je la kot. Boleh tambah sit booster untuk tempat duduk time makan kalau nak. And topup sayur buah fresh every 2-3 days. Join group happy baby foods malaysia kat fb until resipi2 best for baby.

Anak sy masuk 4 bulan sy pun tgh prepare brg2 utk diorg mula makan nnt😊