Barang keperluan baby 👶

Hai.. Mommy sekalian.. 🤗🤗 Sya mau beli barang2 baby. Tapi tak tau sebap this is my my baby first. 😚 Sya sudah beli sikit2 tapi nak lengkapkan lagi. Boleh mommy2 tolong🤩 Listkan..

1 Balas

baju -bju mlm+bju siang. (utk nb ckup 10-20psg je.) bedung barut sarung tgn kaki towel selimut pampes nb getah alas besen mndi baby brg mndian baby pam susu btol susu puting susu minyak angin/telon ketip kuku penyedut hingus sikat termometer