barang baby

barang keperluan baby yg perlu sblom berslin apa ya nak beli ?

2 Balas

baju, pampers,mitten and botties, swaddle, susu fm 1 tin standby. botol susu 1 or 2 standby, towel baby, set mandian, ketip kuku, bedak, minyak telon or yuyi. sabun bsuh baju bby. handkerchief or napkin, bantal baby. kalau ade bajet lebih boleh je tmbh bby coat, tilam bby, baby bath tub, carseat, stroller, pump susu.

2y ago

betul jugak tkut lpas berslin xde susu nanti nk pam susu senang buh dlm plastik kan ..

2y ago

Sye beli Samu Giken breast pumpu wireless.. murah, dier jenis 3in1 (mengurut, mengepam dan nmpk senang).. puan try tu mne tau selesa..