barang baby

Hye mummy. Boleh tolong listkan tak barang keperluan nak beli untuk baby and mummy. Baby kuar lepas raya, nak start beli sikit2 dari sekarang. #6monthspregnant

1 Balas

Baju newborn Mitten & botties 5 set Napkin Sikat baby Cream ruam (baby dalam pantang selalu naik ruam) Bedung (boleh pakai napkin je) Barut 5-10 pcs Minyak baby Tuam baby Topi baby Tuala baby Bengkung Param , pilis , tapel Herba mandi Tungku Stokin pantang