anak lambat bercakap

anak saya lelaki, nak masuk 1 tahun 6 bulan tapi cuma boleh sebut perkataan bye,kokok (ayam) meow (kucing). papa dan mama belum lagi pandai. saya ajar tapi dia langsung xnak ikut. anak awak semua umur berapa dah pandai bercakap?

75 Balas

Alhamdulillah, ank sy dah bnyk perkataan bole ckp.. Kenal anggota badan, knl juga haiwan... Kmi 1 keluarga banyak bebual n be cerita.. Menyanyi Sama2.. Main flash card.. Riadah waktu petang.. Mungkin bole jd tips nk bg ank pndai ckp.. Kita yg kne rjin ckp dgn ank